Halep, lăsată cu gura căscată: Confuzie impardonabilă între fanii români şi unguri, la Toronto VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep (30 de ani) a trăit un moment ciudat, în conferinţa ei de după victoria cu Beatriz Haddad Maia, în finala de la Toronto.

Conferinţele de presă scot la iveală, uneori, decăderea meseriei de jurnalist. Cine a urmărit, în ultimii doi ani, în România, conferinţele legate de pandemie, cu nişte întrebări răsuflate despre „lockdown“ şi „noi restricţii“, puse în mod repetat, a sesizat această realitate tristă.

Din păcate, vorbim despre un trend global. Fiindcă ziarişti slab pregătiţi sunt peste tot în lume. Iar conferinţa Simonei Halep, de după victoria de la Toronto, demonstrează, încă o dată, acest lucru.

Apărută în faţa jurnaliştilor, „Simo“ a fost vizibil surprinsă de întrebarea unei jurnaliste, care n-a putut procesa informaţia că Halep e din România şi, drept urmare, poate sărbători triumful ei cu fanii români din Toronto. În schimb, a ieşit dialogul de mai jos:

*Reporter: Simona, felicitări. Christina sunt, de la Sportsnet. Eram curioasă cum vei sărbători acest succes cu echipa ta şi, dacă te vei întâlni cu nişte suporteri unguri în Toronto?

*Simona Halep: Vom „sărbători“, mâine, pe teren. Pentru că mă duc la turneul de la Cincinnati. Aşa că o să mă duc la antrenament. Asta va fi sărbătoarea. Nu e timp pentru sărbătoare, asta vreau să spun. Am alt turneu. O să încerc să mă refac, pe cât de mult posibil, şi să fiu pregătită pentru meciul următor. Legat de suporteri, suporterii români, au fost minunaţi şi vreau să le mulţumesc pentru că au venit şi m-au susţinut.

VEZI ÎNTREBAREA ŞOCANTĂ PRIMITĂ DE SIMONA HALEP

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite