Halep şi Emma Răducanu intră pe teren, la Cluj: S-a aflat când vor juca cele două vedete

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Transylvania Open (25-31 octombrie) a reuşit o performanţă formidabilă pentru România: organizarea unei intreceri în care pe tablou se află două campioane de Grand Slam dintre care una e chiar deţinătoarea titlului la US Open 2021!

Primele meciuri de pe tabloul principal de la Transylvania Open au început de astăzi. Şi, chiar după primele ore, competiţia de categoria WTA 250 a furnizat un rezultat neaşteptat despre care „Adevărul“ a scris aici.

Încă de la tragerea la sorţi, iubitorii tenisului au fost nerăbdători să vadă când vor intra pe teren Simona Halep (18 WTA) şi Emma Răducanu (23 WTA). Răspunsul l-au primit, astăzi, după ce organizatorii au publicat programul de marţi.

Concret, Emma Răducanu îşi va face apariţia pe teren, marţi, nu mai devreme de ora 18.00, în confruntarea cu Polona Hercog (124 WTA).

În ceea ce o priveşte pe Simona Halep, cum aceasta nu figurează în programul de marţi, atunci va evolua, miercuri, la o oră care va fi anunţată ulterior, în duelul cu Gabriela Ruse (85 WTA).

Iată programul complet al zilei de marţi, la Transylvania Open:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite