Halep, decizie finală: Simona a anunţat ce va face după Transylvania Open

Halep, decizie finală: Simona a anunţat ce va face după Transylvania Open

Ajunsă pe locul 22 în lume, după mai mult de opt ani fără întrerupere în Top 20, fosta campioană de la French Open şi Wimbledon s-a întors, la Bucureşti, după perioada petrecută, la Cluj.

Ştiri pe aceeaşi temă

Simona Halep (30 de ani) a ratat penultima şansă de a încheia acest sezon cu un trofeu. Dacă situaţia nu se va schimba, la Linz (6-12 noiembrie), atunci fosta ocupantă a locului 1 WTA va mai bifa o premieră negativă, în această stagiune: primul sezon din 2013 încoace în care nu-şi va trece în CV niciun turneu câştigat!
 
Probabil, de aceea, într-o ultima încercare de a evita această situaţie, Halep a luat decizia de a evolua şi la „Upper Austria Ladies Linz“, alt turneu mic, de categoria WTA 250, la care şi-a anunţat participarea şi Emma Răducanu.
 
După finala de duminică de la Transylvania Open, „Simo“ a lăsat de înţeles că deplasarea ei în Austria ţine de evaluarea condiţiei sale fizice, întrucât a simţit nişte dureri, la spate. Astăzi însă, la sosirea la Bucureşti, Halep a anunţat că va juca şi la Linz.
 
Ce a spus Simona Halep?
 
*Problema de la spate e doar un blocaj care trece. Am mai avut multe din acestea. Nu termin sezonul cu turneul de la Cluj. O sa joc şi la Linz. Nu mă gandesc la rezultat, anul acesta. Vreau doar să joc cât mai multe meciuri şi să pot să încep anul următor cu mai multă încredere.
 
*Vreau sa fiu mai bună. Şi simt că pot. După săptamâna asta, am început să simt că mai am şanse să ajung acolo unde-mi doresc, dar trebuie muncă şi sunt decisă să fac treaba asta!
 
*La Transylvania Open au fost foarte multe românce şi chiar am jucat cu două dintre ele (n.r. - Gabriela Ruse şi Jaqueline Cristian). Cred că a fost foarte bine pentru România, pentru noi şi cred că toată lumea s-a bucurat de organizare, de condiţii pentru că totul a fost extraordinar!
 
*Am făcut maximum. Mă bucur tare mult că am putut să joc atât de bine. Au fost meciuri importante, care mă vor ajuta. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările