Halep, atacată pentru comportamentul de la Fed Cup: „Ne arată labilitatea ei mentală! E lipsă de respect ce a făcut“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO EPA/EFE / Christophe Petit Tesson
FOTO EPA/EFE / Christophe Petit Tesson

Simona Halep a fost cel mai bun om din echipa României în semifinala cu Franţa, la Rouen, însă o decizie luată de ea, după înfrângere, a fost taxată de un fost jucător de tenis.

Simona Halep e pusă la zid, periodic, indiferent de rezultatele excelente pe care le obţine pe teren. Acum, prestaţia ei la Rouen, cu Franţa, a fost impecabilă. Constănţeanca de 27 de ani şi-a câştigat partidele de simplu şi, din dorinţa de a ajuta echipa, a intrat pe teren şi la dublu.

La final însă, epuizată după şase ore de tenis în două zile şi distrusă emoţional de ratarea calificării, Halep a lipsit de la conferinţa de presă, acolo unde a fost prezentă toată echipa. Absenţa Simonei a fost taxată în „Libertatea“ de Mihai Rusu, un fost jucător de tenis, actualmente prezentator de ştiri sportive la Europa Liberă.

Ce a spus Mihai Rusu?

*Halep ne arată labilitatea ei mentală. Nu poţi să vii la conferinţe doar la succese. Dacă joci pentru România, stai lângă echipă şi la victorii, şi la înfrângeri. Chiar dacă Simona are meritul de a câştiga ambele puncte pentru România, să te superi pe fete este o exagerare şi o lipsă de respect.

*Asta este, ele atâta au putut. În schimb, nici fetele nu s-au lăsat mai „prejos“. Printre lacrimi ele au început să-i mulţumească Simonei. Păi, la 30 de ani de la Revoluţie am ajuns iarăşi la cultul personalităţii?

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite