Gigi Becali, proces pierdut: A luat o „ţeapă“ uriaşă care îl va costa peste 100.000 de euro!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
becali

Finanţatorul FCSB insistă că se pricepe la fotbal şi că are ochi la jucători. Această impresie falsă tocmai i-a adus o „gaură“ în buget.

Gigi Becali anunţa, în august 2019, legitimarea atacantului polonez, Lukasz Gikiewicz, la FCSB. 

Încă de atunci, „Adevărul“ a avertizat, după cum se poate vedea aici, că acest fotbalist nu poate face faţă în campionatul românesc, având în vedere nivelul de la care a fost „pescuit“ de FCSB. Ceea ce s-a şi văzut, ulterior!

Gikiewicz a adunat 206 minute în tricoul roş-albaştrilor, înainte de a fi scos din lot, exclus de la antrenamente şi cu contractul desfăcut, în mod unilateral, de către clubul condus de Gigi Becali. Prin această mutare, FCSB s-a ales cu un proces. Pe care, potrivit jurnalistului Costin Ştucan, tocmai l-a pierdut! 

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS) a respins apelul FCSB, după procesul deschis de Gikiewicz. Ceea ce înseamnă că formaţia bucureşteană a fost găsită vinovată pentru „bullying, intimidare şi presiuni psihologice“ împotriva jucătorului şi va trebui să-i plătească peste 100.000 de euro! FCSB mai are o singură cale de atac la această decizie, la tribunalul federal elveţian.

După plecarea din România, Gikiewicz (33 de ani) a ajuns, mai întâi, la Al-Faisaly (Arabia Saudită), iar ulterior la East Riffa (Bahrain).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite