Germania, cifre fabuloase în meciul cu România: Singurul capitol la care am fost peste ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gnabry a marcat singurul gol al meciului
Gnabry a marcat singurul gol al meciului

Nemţii au învins la limită pe „Arena Naţională“, scor 1-0 (Gnabry 16), însă, în realitate, victoria lor n-a fost ameninţată mai deloc, pe parcursul întâlnirii.

Germania a venit la Bucureşti, a luat cele trei puncte şi, partea cea mai tristă e că, la modul cum a evoluat, impresia generală a fost că nici n-a forţat. 

Deşi scorul final a fost de 1-0, cifrele partidei arată o imagine mult mai clară asupra a ceea ce s-a petrecut pe teren. Iar aici, nemţii ne-au „ascuns“ mingea, având de două ori mai multe pase (707 la 306) şi de trei ori mai multe acţiuni ofensive (161 la 63). 

Chiar dacă au înscris o singură dată, elevii lui Joachim Low au „bombardat“ buturile lui Niţă, dovadă şi statistica privind şuturile pe spaţiul porţii (9 la 2). De aici a rezultat un bilanţ superior şi la cornere (6 la 3). Dar şi singurul capitol în care le-am fost superiori nemţilor: paradele salvatoare ale portarului. Aici, Niţă l-a dominat pe Neuer cu 9 intervenţii la 2. Ce-i drept, portarul Germaniei a cam fost „şomer“, duminică seară, pentru că România a păşit foarte rar în careul advers.

Iată toate cifrele meciului România - Germania:

Germania
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite