Fostul fotbalist dinamovist Augustin Deleanu a decedat la vârsta de 69 de ani

Fostul fotbalist dinamovist Augustin Deleanu a decedat la vârsta de 69 de ani

Augustin Deleanu a murit joi dimineaţă, la vârsta de 69 de ani, la Spitalul de Urgenţă Floreasca. Înmormântarea fostului fotbalist va avea loc sâmbătă, la cimitirul din Pipera.

Ştiri pe aceeaşi temă

Augustin Deleanu, cunoscut şi pentru faptul că a făcut parte din echipa naţională a României, şi-a început junioratul la clubul Steaua Bucureşti, a ajuns să joace la Politehnica Iaşi (1963-1969), însă cea mai importantă perioadă a carierei sale a fost la Dinamo Bucureşti, grupare pentru care a evoluat în 178 de meciuri, în perioada 1969-1976. 

Palmaresul său numără trei titluri, cucerite alături de Mircea Lucescu, Florea Dumitrache şi Cornel Dinu. Fost fundaş stânga, Deleanu a jucat pentru prima reprezentativă de 25 de ori şi, după retragerea din activitate a ocupat diverse funcţii de conducere la clubul din „Ştefan cel Mare“, cel mai recent fiind vicepreşedinte, în 1990-1994.Ştiri pe aceeaşi temă:

Un fost jucător de la Steaua a murit într-un accident de maşină

Un arbitru de fotbal a murit după ce a fost bătut de spectatori

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: