Emma Răducanu, întâmpinată de tatăl ei, Ion, la revenirea în Anglia: Fotografia a devenit virală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Raducanu

La cinci zile după victoria ei istorică, la US Open 2021, britanica de 18 ani, născută dintr-un tată român şi o mamă chinezoaică, s-a întors acasă.

Emma Răducanu a mai stat câteva zile, la New York, pentru a-şi îndeplini obligaţiile mediatice de după victoria de la Flushing Meadows, dar şi pentru a participa la diferite evenimente mondene. Spre exemplu, a participat la Gala Metropolitan Museum of Art (Met). Aici, noua regină a tenisului feminin a apărut alături de Sharon Stone, Justin Bieber, Kim Kardashian sau Serena Williams.

După această perioadă în care şi-a savurat succesul uriaş, Răducanu s-a întors acasă şi a fost întâmpinată de tatăl ei, Ion. Care lucrează în domeniul financiar şi care şi-a schimbat numele în Ian, de când s-a stabilit în Marea Britanie. 

Imaginile cu Emma şi Ion au devenit virale, mai ales că interesul pentru noua campioană de la US Open e unul uriaş, în condiţiile în care vorbim despre o sportivă multinaţională.

Raducanu

FOTO: Profimedia

Emma Răducanu s-a născut în Canada, mama ei fiind chinezoaica Renee, iar tatăl ei, românul Ion. Familia s-a mutat în Marea Britanie, pe când Emma avea doar 2 ani.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite