Emma Răducanu, întâmpinată de tatăl ei, Ion, la revenirea în Anglia: Fotografia a devenit virală

Emma Răducanu, întâmpinată de tatăl ei, Ion, la revenirea în Anglia: Fotografia a devenit virală

La cinci zile după victoria ei istorică, la US Open 2021, britanica de 18 ani, născută dintr-un tată român şi o mamă chinezoaică, s-a întors acasă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Emma Răducanu a mai stat câteva zile, la New York, pentru a-şi îndeplini obligaţiile mediatice de după victoria de la Flushing Meadows, dar şi pentru a participa la diferite evenimente mondene. Spre exemplu, a participat la Gala Metropolitan Museum of Art (Met). Aici, noua regină a tenisului feminin a apărut alături de Sharon Stone, Justin Bieber, Kim Kardashian sau Serena Williams.
 
După această perioadă în care şi-a savurat succesul uriaş, Răducanu s-a întors acasă şi a fost întâmpinată de tatăl ei, Ion. Care lucrează în domeniul financiar şi care şi-a schimbat numele în Ian, de când s-a stabilit în Marea Britanie. 
 
Imaginile cu Emma şi Ion au devenit virale, mai ales că interesul pentru noua campioană de la US Open e unul uriaş, în condiţiile în care vorbim despre o sportivă multinaţională.
 
FOTO: Profimedia
 
Emma Răducanu s-a născut în Canada, mama ei fiind chinezoaica Renee, iar tatăl ei, românul Ion. Familia s-a mutat în Marea Britanie, pe când Emma avea doar 2 ani.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările