E oficial: Neagu, bugetarul cel mai bine plătit al ţării! CSM, clubul Primăriei, a făcut anunţul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neagu

România, mereu fascinantă: Primăria Capitalei se plânge de lipsă de fonduri, oraşul arată groaznic, însă din bani publici se finanţează un club cu salarii de mii de euro lunar.

Ceea ce „Adevărul“ a scris, încă de la începutul lunii decembrie, s-a oficializat, astăzi: Cristina Neagu (33 de ani) şi-a prelungit şederea la CSM Bucureşti, semnând, probabil, ultimul mare contract din cariera sa. 

Potrivit informaţiilor „Adevărul“, Neagu, care câştiga deja 18.000 de euro pe lună, a început negocierile cu CSM pentru prelungire, solicitând 22.000 de euro lunar! După mai multe discuţii, părţile au ajuns la un acord prin care Cristina să aibă, totuşi, o mărire salarială, însă nu una atât de mare, pe cât a cerut ea. Astfel, Neagu ar urma să primească 20.000 de euro pe lună. Vorbim despre o sumă corectă pentru o handbalistă de valoarea ei. Doar că, având în vedere că vorbim despre bani publici, salariul lui Neagu a ajuns deja subiect de glumă, în mediul online, după cum „Adevărul“ a scris aici.

Neagu

FOTO: CSM BUCUREŞTI / FACEBOOK

Ce a anunţat, astăzi, clubul CSM Bucureşti?

Continuăm împreună! Împreună cu cea mai bună jucătoare a lumii! 

Clubul Sportiv Municipal Bucureşti îi anunţă atât pe fanii noştri, cât şi pe toţi suporterii handbalului din ţara noastră că cea mai bună jucătoare a lumii va evolua în continuare în Liga Florilor şi în Liga Campionior pentru echipa la care a evoluat în ultimii patru ani şi jumătate!

Cristina Neagu şi Clubul Sportiv Municipal Bucureşti au ajuns la un acord de a continua împreună! Cristina şi-a prelungit actuala înţelegere cu încă doi ani!

   

Cea mai bună handbalistă a lumii în patru rânduri, Cristina Neagu, 33 de ani, evoluează la CSM Bucureşti din 2017. 

Cristina a început handbalul la vârsta de 12 ani, la CSŞ nr. 5 Bucureşti. Ca senioară a evoluat pentru HC Activ Ploieşti, Rulmentul Braşov, Oltchim Vâlcea şi ŽRK Budućnost.

6 trofee a câştigat Cristina Neagu, de când e la CSM Bucureşti: două titluri (2018, 2021), două Cupe ale României (2018, 2019), două Supercupe ale României (2017, 2019).   4 e numărul sezoanelor în care Cristina Neagu a fost declarată cea mai bună handbalistă a lumii, în 2010, 2015, 2016 şi 2018.   2017 e anul în care Cristina Neagu a fost declarată Cetăţean de Onoare în oraşul Bucureşti.   264 de goluri are Cristina Neagu în Campionatele Europene de handbal, fiind cea mai bună marcatoare din istoria acestei competiţii.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite