Djokovici va mai reveni vreodată în Australia? Ce a aflat presa din Melbourne

Djokovici va mai reveni vreodată în Australia? Ce a aflat presa din Melbourne

Din momentul în care a fost expulzat, s-a vehiculat că sârbul de 34 de ani va fi interzis în „Ţara Cangurilor“, cel puţin până în 2025.

Ştiri pe aceeaşi temă

Novak Djokovici (34 de ani, 1 ATP) a plecat, Australian Open merge mai departe! Nu doar, în acest an, ci, după cum s-a speculat într-o primă fază, şi în viitoarele ediţii.
 
Asta deoarece, s-a spus că, potrivit legilor din Australia, un individ expulzat va primi şi o interdicţie de a reveni în această ţară. Timp de 3 ani! Chestionat pe această tema de jurnalistul Ben Rothenberg (New York Times), ziaristul Paul Sakkal, care semnează în „The Age“, publicaţie care apare la Melbourne, a explicat cum stau lucrurile.
 
Ce a spus Paul Sakkal?
 
*Rămâne de văzut dacă Djokovici va dori să revină în Australia, în primul rând, înainte de a vorbi despre eventuala lui interdicţie de a intra în ţară, timp de 3 ani. 
 
*Va fi un subiect uriaş, dacă va decide să joace aici, în 2023. Doar îmi pot imagina ce circ mediatic se va naşte şi atunci... 
 
*Legat de interdicţia de a intra în Australia, timp de 3 ani, până şi prim-ministrul Scott Morrison a spus că situaţia va fi evaluată, în momentul în care Djokovici va aplica pentru viză. Aceasta e declaraţia oficială. Neoficial, surse guvernamentale le-au spus jurnaliştilor că, o asemenea interdicţie nu se aplică, automat, când cineva e expulzat. Totul depinde de motivele pentru care viza ta a fost anulată, de comportamentul tău.
 
*Aşadar, e foarte puţin probabil să-l interzică pe Djokovici pentru o viitoare participare la Australian Open. Eu nu cred că se va întâmpla aşa ceva. 
 
CITEŞTE ŞI:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările