Discursul emoţionant al unui campion: Ce a declarat Luka Modrici după ce a devenit cel mai bun fotbalist al lumii

Discursul emoţionant al unui campion: Ce a declarat Luka Modrici după ce a devenit cel mai bun fotbalist al lumii

Luka Modrici. FOTO: EPA

Pentru prima dată din 2008 încoace, s-a încheiat „monopolul“ pus de Ronaldo şi de Messi pe „Balonul de Aur“, trofeul ajungând la un alt fotbalist.

Ştiri pe aceeaşi temă

Trofeul a ajuns la mijlocaşul croat de 33 de ani, Luka Modrici (Real Madrid), cel care în 2018 a câştigat Liga Campionilor şi a jucat finala Cupei Mondiale cu naţionala Croaţiei. 

În ierarhia întocmită de „France Football“, după Modrici s-au clasat Cristiano Ronaldo (Juventus / Real Madrid), Griezmann (Atletico Madrid), Mbappe (PSG) şi Messi (Barcelona). 

„E o senzaţie unică, e dificil să transmit în cuvinte ceea ce simt. Când eram mic, aveam un vis, ca orice copil. Mă vedeam jucând la echipe mari şi câştigând trofee. Ceea ce mi s-a întâmplat acum, să câştig Balonul de Aur e mai mult decât am visat când eram copil“, a declarat Modrici. 

În 2018, el a fost ales şi cel mai bun jucător al Mondialului, cel mai bun fotbalist croat, dar şi cel mai bun mijlocaş al Europei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările