Dinamo, jalnică şi fără viitor: „E echipă de retrogradat!“. Dragomir îi distruge pe „câini“ şi îl arată cu degetul pe Negoiţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dragomir

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru „Adevărul“, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) a criticat ceea ce s-a întâmplat în ultima perioadă în „Ştefan cel Mare“.

Ionuţ Negoiţă a salvat Dinamo pe linie financiară, însă e pe punctul de a „îngropa“ clubul din punct de vedere sportiv. Finanţatorul a supervizat formarea unui lot jalnic, cu jucători de „B“ şi retrogradarea nu mai e doar o glumă proastă, ci o realitate cruntă. De aceeaşi părere e şi Dumitru Dragomir, şocat şi el de nivelul fotbaliştilor aduşi în „Ştefan cel Mare“.

„Adevărul“: Cum vi se pare situaţia de la Dinamo?

Dumitru Dragomir: Au făcut o mutare formidabilă prin aducerea lui Rednic. El o să pună echipa pe picioare. Altfel, retrogradau.

Asta a fost impresia generală, dar Dinamo nu bate nici cu Rednic...

Domne, Dinamo are echipă de retrogradat! Asta e clar. Până şi Voluntariul are un lot mai bun. Rednic are nevoie de timp. Şi de transferuri! Ca altfel, cu lotul actual, ar retrograda şi el.

De când sunteţi în fotbal aţi mai văzut Dinamo atât de slabă?

Niciodată! Păi, eu cred că, dacă s-ar face o selecţionată din juniorii clubului, ar bate echipa de seniori. Sincer, dacă aş fi conducător la Călăraşi să zicem, n-aş avea pe cine transfera de la Dinamo! Poate Nistor, dar atât.

Rednic a lăsat de înţeles că Florin Bratu, fostul antrenor, e de vină...

Nu domne! Bratu, ca şi Claudiu Niculescu, a greşit că s-a băgat la o echipă atât de slabă. Nu poţi să iei jucători liberi de contract la infinit. 

Păi, atunci înseamnă că Ionuţ Negoiţă e de vină. Cornel Dinu a spus că un fotbalist slab, ca Gomelt, câştigă 14.000 de euro pe lună!

Negoiţă nu se pricepe la fotbal! Şi nici n-a adus oameni care să fie pricepuţi. Bine, acum l-a adus pe Rednic...

În concluzie, unde vedeţi Dinamo?

Nici Rednic nu o să-i ducă în play-off, dar, cu transferuri, îi va sălta câteva locuri şi o să scape de la retrogradare.

67 de zile au trecut de la ultima victorie a lui Dinamo în campionat, la 25 august, acasă, 2-1 cu nou-promovata Hermannstadt.  

Dinamo, bilanţ de echipă de liga a doua în ultimele opt etape

Etapa Rezultat

A 6-a Dinamo – Hermannstadt 2-1

A 7-a CS U Craiova – Dinamo 3-0

A 8-a Dinamo – Astra 1-2

A 9-a CSMS Iaşi – Dinamo 1-0

A 10-a Dinamo – Sepsi 0-0

A 11-a Botoşani – Dinamo 2-0

A 12-a Dinamo – Dunărea 1-1

A 13-a Chiajna – Dinamo 0-0

1 victorie, 3 egaluri, 4 înfrângeri, 4 goluri marcate, 7 goluri primite 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite