Dinamo şi-a ales antrenorul cu care va ataca, în premieră, promovarea din Liga a II-a

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vlad Iacob. FOTO Dinamo Bucureşti
Vlad Iacob. FOTO Dinamo Bucureşti

După dispariţia în ceaţă a lui Iuliu Mureşan, Dinamo are de azi un nou administrator, în persoana lui Vlad Iacob. Odată cu această numire, ”câinii” îşi pot pune, în sfârşit, antrenor.

De la retrogradarea istorică în Liga a II-a, Dinamo a fost sat fără câini. Problemele pot dispărea începând de azi, după ce tânărul Vlad Iacob a fost numit şi ales în funcţia de administrator al clubului. Deţinător al unui masterat în «Football Business» la Johan Cruyff Institute în parteneriat cu FC Barcelona şi absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucureşti, conducătorul a fost votat astăzi, în unanimitate, de Adunarea Generală a Acţionarilor Dinamo 1948 şi anunţă că şi-a propus să echilibreze situaţia financiară în cel mai scurt timp.

El va face echipă cu administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu şi cu asociaţia suporterilor, DDB, în încercarea de a redresa clubul.

Din cauza dezertării lui Iuliu Mureşan, multe dintre deciziile capitale care trebuiau luate în cadrul clubului bucureştean, printre care şi desemnarea antrenorului, au fost blocate din cauza lipsei unui administrator special. Primul nume de pe lista ”câinilor” pentru banca tehnică este Ovidiu Burcă. Fostul fundaş este aşteptat să semneze contractul în această seară. 

Câinii se pregătesc pentru debutul în Liga a II-a, programat peste două săptămâni, contra formaţiei Spartac Progresul, venită din Liga a III-a.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite