Dimensiunile tragediei se văd acum! Ce s-a întâmplat în familia lui Patrick Ekeng la şase luni de la moartea fostului dinamovist

Dimensiunile tragediei se văd acum! Ce s-a întâmplat în familia lui Patrick Ekeng la şase luni de la moartea fostului dinamovist

Patrick Ekeng

La şase luni de la decesul lui Patrick Ekeng, fotbalistul decedat acum o jumătate de an, în familia fostului dinamovist s-a petrecut un eveniment care măreşte proporţiile tragediei din Ştefan cel Mare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Soţia camerunezului a născut zilele trecute un băieţel, care din nefericire nu-şi va cunoaşte niciodată tatăl. 

Nathalie era însărcinată la momentul tragediei şi a născut câteva zile un băiat. Aceasta a publicat pe reţelele de socializare o imagine emoţionantă cu cei doi copii ai cuplului.Patrick şi Nathalie erau deja părinţii unei fetiţe, Kim Anaia, care are acum doi ani şi jumătate.

Patrick Ekeng a murit pe teren în tricoul lui Dinamo, din cauza unor probleme cardiace, în timpul meciului cu Viitorul, la începutul lunii mai. Atunci lumea fotbalului a asistat la un episod şocant. Ekeng (26 de ani) s-a prăbuşit pe gazon şi a murit la scurt timp.

S-a pornit o anchetă, fiindcă medicii prezenţi nu i-au acordat primul ajutor. Ulterior, în urma autopsiei, s-a desco­perit că africanul nu ar fi trebuit să joace, având mai multe anomalii la nivelul cordului.


 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările