De ce au numit-o australienii pe Halep „campioana oamenilor“. Gestul prin care Simona a surprins pe toată lumea

De ce au numit-o australienii pe Halep „campioana oamenilor“. Gestul prin care Simona a surprins pe toată lumea

Simona Halep a dat o lecţie de modestie la Australian Open 2019, care a stârnit admiraţia tuturor jurnalistilor prezenţi la Melbourne.

Ştiri pe aceeaşi temă

În timp ce alţi sportivi de top pun condiţii care de care mai extravagante pentru a avea parte de confortul dorit, Simona a fost surprinsă mergând cu autobuzul spre complexul de la Australian Open.

Chiar dacă organizatorii i-au pus la dispozitie Simonei o maşina de lux, sportiva din România a refuzat . şi a călătorit spre arena de concurs intr-un autobuz in care se mai aflau jurnalisti si alti sportivi mai putin cunoscuti, ce nu beneficiază de tratament preferenţial.

Apariţia Simonei i-a surprins pe jurnalisti, insă sportiva noastra a menţionat că prefera să fie o persoană cât mai "normală" şi să nu lase faima să i se urce la cap. "Nu voi schimba niciodata aceste lucruri. Este mult mai bine să fiu aşa. Fac aceste lucruri natural, este ceva normal. Mă simt bine aşa şi voi continua să fac la fel", a spus Simona, conform Sport360, citat de ziare.com.

De asemenea, Simona a procedat identic şi în cazul cazării. Numărul 1 mondial a refuzat sa-si gaseasca un hotel de lux, aşa cum au făcut celellate tenismene de top, Simona cazându-se în hotelul pus la dispoziţie de organizatori.

Simona este deja comparata cu Andy Murray si a fost denumita "campioana oamenilor" pentru modestia aratata la Australian Open.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările