David Popovici, personaj de meme pe net. „Se pare că a meritat totul“, scrie Comitetul Olimpic Internaţional într-un mesaj pe Twitter

David Popovici, personaj de meme pe net. „Se pare că a meritat totul“, scrie Comitetul Olimpic Internaţional într-un mesaj pe Twitter

FOTO Inquam Photos / Alex Nicodim

Reprezentanţii Jocurilor Olimpice (The Olympic Games) arată într-o postare pe Twitter că înotătorul român David Popovici a meritat să facă sacrificii, având în vedere faptul că a ajuns dublu campion mondial la doar 17 ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe contul de Twitter al Jocurilor Olimpice au fost postate două poze cu înotătorul român, alături de mesajele: “Să trebuiască să te trezeşti în fiecare zi la 4:30 dimineaţa pentru antrenament” şi “Să devii dublu campion mondial la vârsta de 17 ani”, şi de menţiunea: “Se pare că a meritat totul, David Popovici!”.
 
   „Într-o zi obişnuită mă trezesc cu două ore înainte de antrenament pentru a mânca, pe la 04:30. Este un obicei mai special, funcţionează la mine… Să am timp să se digere mâncarea, dar să şi mănânc destul. După masă, mai dorm o oră, apoi plec spre antrenament. Mai întâi am sală, la 06:30, apoi primul antrenament, de la 07:00”, a afirmat David Popovici, într-un interviu din luna decembrie a lui 2021 pentru Fanatik.
 
La Budapesta: David Popovici a cucerit o nouă medalie de aur la Mondiale, devenind doar al doilea înotător din toate timpurile care a câştigat locul 1, la 100 şi 200 de metri liber, la aceeaşi ediţie.
 
De altfel Popovici a devenit viral în mediul online şi cu reacţia pe care a avut-o după ce a văzut că a stabilit un nou record mondial la juniori, la capătul semifinalei de marţi seară.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările