Cum comentează ATP expulzarea lui Nole? Recomandă vaccinarea!

Cum comentează ATP expulzarea lui Nole? Recomandă vaccinarea!

Novak Djokovici

ATP a oferit un punct de vedere după ce justiţia australiană a păstrat decizia Guvernului care îi anulase viza lui Novak Djokovici.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Decizia de a menţine anularea vizei lui Novak Djokovic marchează sfârşitul unei serii de evenimente extrem de regretabile. În ultimă instanţă, deciziile autorităţilor în ceea ce priveşte aspectele legate de sănătate publică trebuie respectate. Este nevoie de mai mult timp pentru a pune în balanţă faptele şi pentru a trage învăţăminte din această situaţie. Indiferent de modul în care s-a ajuns în acest punct, Novak este unul dintre cei mai mari campioni ai sportului nostru, iar absenţa sa de la Australian Open este o pierdere pentru acest sport. Ştim cât de turbulente au fost ultimele zile pentru Novak şi cât de mult şi-a dorit să îşi apere titlul la Melbourne. Îi urăm succes şi aşteptăm cu nerăbdare să îl vedem curând din nou pe teren. ATP continuă să recomande cu tărie vaccinarea tuturor jucătorilor", a reacţionat forul mondial.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările