Cristiano Ronaldo vrea să evite selecţionata Franţei în barajul pentru Cupa Mondiala din 2014

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristiano Ronaldo vrea să ducă selecţionata de fotbal a Portugaliei la Cupa Mondială din Brazilia. FOTO: Reuters
Cristiano Ronaldo vrea să ducă selecţionata de fotbal a Portugaliei la Cupa Mondială din Brazilia. FOTO: Reuters

Jucătorul portughez Cristiano Ronaldo vrea ca echipa sa naţională să poată evita meciul cu selecţionata Franţei în barajul pentru Cupa Mondială din 2014.

„Singura selecţionată împotriva căreia nu aş dori să joc este cea a Franţei, din diverse motive. Dar nu pot da detalii”, a declarat sâmbătă căpitanul selecţionatei Portugaliei. Atacantul lui Real Madrid nu dorit să explice ce înseamnă sintagma „diverse motive”.

Având o anumită animozitate faţă de preşedintele francez al UEFA, Michel Platini, cel  care până în acest moment nu i-a acordat niciodată premiul pentru cel mai bun jucător european – în 2013 premiul a mers la jucătorul francez Franck Ribery, în 2012 câştigător a fost Messi, iar în 2011 Andreas Iniesta -, Ronaldo consideră că în cazul unei duble confruntări cu naţionala „Cocoşului Galic”, francezii ar putea fi favorizaţi, mai ales că aceştia sunt organizatorii Euro 2016, potrvit AFP.

„Teoretic, cea mai puternică selecţionată (n.r. – din baraje), este Franţa. Dar ştim că pot fi mai multe interese în jurul acestui meci şi este o întâlnire pe care o resping complet”, a adăugat atacantul lui Real Madrid. „Voi juca ambele meciuri şi vom încerca să câştigăm”, a conchis Ronaldo.

Cele două selecţionate sunt în prezent la trei puncte în spatele liderilor din grupele lor. Grupa Portugaliei este condusă de Rusia, înaintea ultimelor meciuri din calificări când selecţionata din peninsulă va juca acasă cu Luxemburg. Franţa secondează naţionala Spaniei, ultimul meci al echipei din Hexagon fiind acasă cu Finlanda. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite