Coronavirus nu iartă pe nimeni: Paolo Maldini şi fiul său, infectaţi! Comunicatul celor de la AC Milan

Coronavirus nu iartă pe nimeni: Paolo Maldini şi fiul său, infectaţi! Comunicatul celor de la AC Milan

Paolo (stânga) şi Daniel Maldini se află deja de două săptămâni în carantină

Coronavirus a „înghiţit“ lumea pe care o ştiam! Şi acum îşi „mestecă“ victimile, fără a ţine cont de numele şi de statutul lor social.

Ştiri pe aceeaşi temă

Anunţul că atât Paolo Maldini, cât şi fiul său, Daniel, au COVID-19 a făcut, repede, înconjurul lumii. 

Paolo, un fost fotbalist legendar, lucrează acum ca director sportiv la AC Milan, formaţie unde a scris istorie. Iar fiul său, în vârstă de 17 ani, atacant de meserie, a debutat în 2019 la echipa mare a „diavolilor“. 

„AC Milan anunţă că Paolo Maldini a adus la cunoştinţă faptul că a intrat în contact cu o persoană depistată pozitiv şi apoi a prezentat simptome de îmbolnăvire. El a fost supus unui test şi rezultatul e pozitiv. Lucru valabil şi pentru fiul său, Daniel, atacant al echipei de tineret care a fost promovat la prima echipă. Paolo şi Daniel sunt în stare bună şi, după ce au petrecut două săptămâni la domiciliul propriu fără să intre în contact cu nimeni, vor prelungi perioada de carantină atât cât va fi necesar pentru a se vindeca complet“, a anunţat AC Milan printr-un comunicat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările