CM Qatar 2022: Să-ţi urmăreşti selecţionata favorită la Doha costă de ustură!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CM Qatar 2022
CM Qatar 2022

Cazarea la hotel exorbitantă, bilet de avion scump, băutura alcoolică la un preţ mai mare decât în Norvegia, detalii ce riscă să determine mulţi fani ai fotbalului să nu plece la CM Qatar 2022 şi rămână acasă în aşteptarea unui alt turneu final

Cazarea în Qatar poate ajunge şi la 10.000 de euro pe noapte, dacă se alege un hotel de lux, anunţă gsp.ro, biletul de avion sare de 1.000 de euro, iar o bere la draft, în locurile în care se găseşte, se duce spre 15 euro. Ca să ajungi să urmăreşti turneul final ce va avea loc între 21 noiembrie şi 19 decembrie, adaugă sursa citată, e nevoie de mult noroc pentru a găsi camere la un preţ cât de cât accesibil sau de un cont generos în bancă pentru a închiria o unitate de cazare de lux.

Englezii de la The Sun au rămas muţi când au văzut cât de scumpă e viaţa la Doha şi care sunt restricţiile din ţara arabă. Un loc de cazare la un hotel lângă aeroport e aproape 1.000 de euro pe noapte, iar hotelurile din reţelele internaţionale sunt de mult sold-out. Partea deloc plăcută, mai ales pentru englezi, este faptul că pe stadioane nu se va vinde alcool. Dacă vrei să beri bere, va trebui să o faci înainte de meci şi în locuri special amenajate, pentru că altfel se riscă chiar şi închisoarea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite