Chelsea a învins pe QPR şi s-a calificat în optimile Cupei Angliei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Formaţia Chelsea Londra a învins (1-0) pe Queens Park Rangers în "16"-imile Cupei Angliei, în deplasare, şi s-a calificat în optimile competiţiei. În urmă cu trei luni, pe acelaşi teren a avut loc un incident cu caracter rasist între John Terry şi Anton Ferdinand de la gazde.

Unicul gol al partidei a fost înscris de Mata, în minutul 62, din penalti.

John Terry (Chelsea) şi Anton Ferdinand (QPR) au evoluat pe toată durata meciului. Potrivit Daily Mirror, Ferdinand a primit la baza de pregătire a echipei Queens Park Rangers, vineri, cu o zi înainte de partida cu Chelsea, un pachet ce conţinea o scrisoare cu ameninţări şi un cartuş pentru armă.

Căpitanul echipei Chelsea, John Terry, este judecat pentru rasism, el fiind acuzat de insulte rasiste la adresa jucătorului Anton Ferdinand, la un meci din campionatul Angliei.

La începutul lunii decembrie, poliţia britanică a transmis justiţiei dosarul căpitanului echipei Chelsea, în urma anchetei efectuate după o plângere depusă pentru afirmaţiile rasiste pe care acesta le-ar fi adresat lui Anton Ferdinand, la meciul din 23 octombrie.

Această plângere a intervenit după difuzarea unor imagini pe internet în care Terry apare ca adresând insulte rasiste lui Ferdinand. Căpitanul Angliei a afirmat că aceste imagini au fost interpretate greşit şi scoase din context.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite