CFR Cluj, o nouă prestaţie slabă în Conference League, se împiedică şi cu Randers! Cum arată clasamentul grupei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
dan petrescu

Campioana României a terminat la egalitate, joi seara, pe teren propriu, scor 1-1, meciul cu danezii de la Randers şi a rămas pe ultimul loc al grupei.

Chiar dacă este lider detaşat în Liga 1, jocul CFR-ului lasă de dorit, iar acest aspect se vede cel mai bine în meciurile din competiţiile europene, acolo unde, într-o grupă echilibrată, campioana României a reuşit să adune cu greu un punct după primele două partide. 

Iar calificarea în primăvara europeană pare tot mai greu de obţinut, în condiţiile în care din Conference League doar liderul grupei merge mai departe, în timp ce poziţia secundă joacă un baraj cu o echipă care termină pe locul trei într-o grupă din Europa League. 

În urmă cu două săptămâni, în prima etapă a grupelor Conference League, ardelenii pierduseră pe terenul ocupantei locului 10 din 16 în prima ligă cehă, Jablonec, 0-1, astfel că victoria în meciul cu  Randers era esenţială, lucru subliniat de Dan Petrescu la conferinţa de presă premergătoare partidei.

Doar că socotelile antrenorului nu s-au potrivit şi cu realitatea din teren, CFR fiind de nerecunoscut până la jumătatea reprizei secunde. Oaspeţii au controlat destul de autoritar primele trei sferturi ale partidei , au deschis scorul cu 5 minute înainte de pauză, cap Kamara după o lovitură de colţ, şi ar mai fi putut puncta în alte câteva rânduri. Jocul încâlcit al CFR-ului a avut prima sclipire abia în minutul 67, când Petrila a egalat după o pasă excelentă a lui Deac. 

Reuşital le-a dat încredere ardelenilor, care au fost mai buni în ultima parte a meciului, dar nu au fost în stare să îşi adjudece victoria. 

CFR Cluj: Figueiredo – Manea, Burcă, Cestor, Fl. Ştefan – Boateng (Culio ’82), Rodriguez (Bordeianu ’46), Deac – Păun (Gîdea ‘90+5), Debeljuh (Alibec ’63), Costache (Petrila ’63). Antrenor: Dan Petrescu.

Randers: Carlgren – Kopplin, Piseinger, Jensen, O. Bungaard – Ankersen (Tibbling ’69), Johnsen, Mistrati (Klysner ’86), Kehinde – Odey (Brock-Madsen ’69), Kamara (Lauenborg ’63). Antrenor: Thomas Thomasberg.

Etapa următoare programează, la 21 octombrie, de la ora 22.00, confruntările CFR Cluj – AZ Alkmaar şi Jablonec – Randers.

Conference League, grupa D

AZ Alkmaar - Jablonec 1-0

(Gudmundsson 53)

CFR Cluj - Randers 1-1

Clasament

1. AZ Alkmaar 2 1 1 0 3-2 4

2. Jablonec 2 1 0 1 1-1 3

3. Randers 2 0 2 0 3-3 2

4. CFR Cluj 2 0 1 1 1-2 1

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite