Capello despre Ancelotti: Norocul lui este de notorietate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fabio Capello
Fabio Capello

Antrenorul Fabio Capello a declarat că norocul colegului său Carlo Ancelotti este binecunoscut, dar a precizat totuşi că Real Madrid a meritat să se califice în finala Ligii Campionilor în urma dublei cu Manchester City.

"Madrid a avut noroc la momentul potrivit. Norocul lui Ancelotti este de notorietate, este ultima aruncare a zarurilor care aduce valoare. Cu toate acestea, mi-a plăcut Real Madrid. Au jucat cu determinare încercând să nu fie luaţi prin surprindere. Ancelotti a spus că vrea o apărare concentrată, iar jucătorii au fost la înălţime. Au fost norocoşi cu acea respingere de pe linia porţii, dar, în cele din urmă, cred că victoria este meritată", a declarta Capello.

Formaţia Real Madrid s-a calificat, miercuri seară, în finala Ligii Campionilor, trecând în semifinale de Manchester City, deşi pierduse meciul tur din deplasare cu scorul de 3-4 şi a fost condusă în retur, acasă, cu 1-0. La Madrid, scorul a fost 3-1 pentru gazde, după prelungiri

Manchester City a deschis scorul în minutul 73, prin Mahrez. Pentru City au marcat Rodrygo ’90, ‘90+1 şi Benzema ’95 (penalti).

În cealaltă semifinală, Liverpool a trecut de Villarreal, scor 2-0 în tur şi scor 3-2 în retur.

Finala dintre Liverpool şi Real Madrid se va disputa în data de 28 mai, pe Stade de France.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite