Bulgarii îl îmbogăţesc pe Moţi. Patronul echipei i-a oferit o primă uriaşă pentru contribuţia avută la eliminarea Stelei

Bulgarii îl îmbogăţesc pe Moţi. Patronul echipei i-a oferit o primă uriaşă pentru contribuţia avută la eliminarea Stelei

Cosmin Moţi a "îngropat" Steaua

Cosmin Moţi este erou în Bulgaria, la Razgrad, acolo unde echipa sa Ludogorets a reuşit să se califice în premieră în grupele Ligii Campionilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Moţi, care a intrat în poartă la meciul de la Sofia, şi a scos loviturile de pedeapsă executate de Părvulescu şi Râpă, a fost recompenast regeşte de patronul echipei sale, care i-a oferit o primă specială. 

Astfel, în vreme ce fiecare jucător a încasat câte 150.000 de euro pentru intrarea în grupe, Moţi a primit 350.000 de euro, deoarece a avut o contribuţie specială la această performanţă. Suma reprezintă salariul său anual de la Ludogorets.

"Moţi nu e numai eroul nostru, e eroul Bulgariei. Construim un stadion nou în Razgrad, iar o tribună va purta numele lui Moţi”, a afirmat patronul Iordan Domusciev.

Cosmin Moţi este în cantonament cu naţionala României, dar are şanse mici de a fi titular în partida de la Atena

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările