Becali, distrus: FCSB rămâne fără Florinel Coman după verdictul medicilor VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Finanţatorul roş-albaştrilor a primit o lovitură cruntă, exact când începuse să aibă, din nou, speranţe la revenirea echipei, după instalarea unui antrenor competent căruia i-a dat şi mâna liberă.

FCSB merge, la Cluj, pentru marele meci cu liderul CFR, duminică (ora 21.00, Digi Sport, Telekom Sport, Look Sport), într-o situaţie critică.

Asta deoarece, Edward Iordănescu tocmai a rămas fără Olimpiu Moruţan, vândut în Turcia, la Galatasaray. Iar astăzi, potrivit „Fanatik“, antrenorul de 43 de ani a primit o veste extrem de proastă: Florinel Coman (23 de ani) nu va mai juca în acest an!

Coman, care a avut multe probleme medicale în ultima perioadă, s-a „rupt“ în repriza secundă a duelului cu Sepsi din weekend, scor 1-1. De altfel, jucătorul a şi părăsit terenul din această cauză, fiind schimbat cu croatul Mamut, în minutul 69. 

După efectuarea mai multor controale medicale de atunci, a venit verdictul medicilor: Coman va avea nevoie de operaţie, va sta pe tuşă minimum trei luni şi nu va mai juca în 2021!

VEZI CUM S-A ACCIDENTAT FLORINEL COMAN ÎN MECIUL CU SEPSI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite