Australia taie în carne vie: Ce se va întâmpla cu sportivii nevaccinaţi

Australia taie în carne vie: Ce se va întâmpla cu sportivii nevaccinaţi

Daniel Andrews

Se apropie evenimentele care vor fi găzduite de „canguri“ în 2022, în frunte cu primul Grand Slam din lumea tenisului, în perioada 17-30 ianuarie. De această dată însă, probabil, multe nume importante vor lipsi de pe tabloul principal.

Novak Djokovici (34 de ani, 1 ATP) a anunţat, astăzi, că prezenţa sa la Australian Open e sub semnul întrebării. Iar liderul mondial a ştiut de ce a făcut această afirmaţie: Australia îi va ţine pe cei nevaccinaţi în afara graniţelor ţării, respingând cererile lor pentru viza de intrare!
 
Această decizie a guvernului a fost anunţată deja, în linii mari, de şeful statului Victoria, Daniel Andrews. Potrivit „The Guardian“, Andrews a fost foarte dur în declaraţii şi a precizat că nu se vor face excepţii nici măcar în cazul vedetelor.
 
Ce a spus Daniel Andrews?
 
*Nu cred că vreun jucător nevaccinat de tenis va primi viza de intrare în Australia. Şi, chiar dacă ar obţine viza, o să fie nevoit să stea în carantină două săptămâni.
 
*Virusul nu ţine cont de locul tău în clasamentul mondial sau de câte titluri de Grand Slam ai în palmares. Sunt chestiuni complet irelevante. Trebuie să fii vaccinat ca să te protejezi pe tine şi pe cei din jurul tău. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările