Antrenorul Danemarcei, în lacrimi, la conferinţă: „Ni s-a reamintit tuturor ce e important în viaţă“

Antrenorul Danemarcei, în lacrimi, la conferinţă: „Ni s-a reamintit tuturor ce e important în viaţă“

Sâmbătă seara, drama de la meciul dintre Danemarca - Finlanda, când fotbalistul gazdelor Christian Eriksen a fost la un pas de moarte, a trecut fotbalul în planul secund.

Ştiri pe aceeaşi temă

La conferinţa de presă organizată după meci, selec'ionerul danezilor, Kasper Hjulmand, a vorbit mai mult de despre problema medicală a lui Christian Eriksen, dar nu a uitat să îşi laude jucătorii pentru reacţia avută. 
   
“A fost o seară foarte grea, în care ni s-a reamintit tuturor ce este important în viaţă – să avem relaţii semnificative, oameni care să ne fie apropiaţi, familia şi prietenii. Avem un grup de jucători pentru care nu am destule cuvinte de laudă. Nu se poate să fiu mai mândru de aceşti oameni care au avut grijă atât de bine unii de ceilalţi. El este unul dintre prietenii mei dragi. Aveam două opţiuni: să jucăm astăzi sau mâine la ora 12:00, iar toată lumea a convenit să jucăm astăzi. Nu poţi juca un meci cu astfel de sentimente. Am încercat să câştigăm. A fost incredibil cum au reuşit jucătorii să revină pe teren şi să joace repriza a doua. Sincer, erau jucători terminaţi total. Terminaţi emoţional şi epuizaţi emoţional”, a spus Hjulmand, în lacrimi, conform bbc.com şi citat de news.ro. 
 
Finlanda, debutantă la un turneu final european, a învins Danemarca, la Copenhaga, cu scorul de 1-0, într-un meci din grupa B. În minutul 43 al meciului, jucătorul danez Christian Eriksen, în vârstă de 29 de ani, a căzut pe teren şi a avut nevoie de minute în şir de resuscitare. Fotbalistul a fost transportat de urgenţă la spital, pentru ca ulterior să se anunţe că se află în afara oricăui pericol, iar meciul a fost reluat după aproape două ore.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările