Anamaria Prodan, încă o lovitură de la „Reghe“: Decizie radicală luată după divorţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
anamaria-prodan-laurentiu-reghecampf

Destrămarea cuplului care a rezistat 15 ani nu va afecta doar viaţa lor privată. Practic, ultima mutare făcută de actualul antrenor al Craiovei arată că acesta vrea să se ferească, cât se poate, de fosta soţie.

Laurenţiu Reghecampf (46 de ani) e de acum inamicul Anamariei Prodan (48 de ani), deşi relaţia lor sentimentală a însemnat şi una destul de profitabilă din punct de vedere financiar.

Pe scurt, pe măsură ce „Reghe“ a crescut, ca antrenor, el a a ajuns la echipe tot mai bune. Unde transferurile erau condiţionate, de multe ori, de intermedierea mutărilor de soţia sa, Anamaria Prodan. De altfel, o asemenea situaţie i-a revoltat pe cei de la Al-Hilal, în perioada în care Laurenţiu a pregătit formaţia din Riad. La vremea respectivă, totul a degenrat într-un scandal în presa saudită, după cum „Adevărul“ a scris aici.

Acum însă, după un divorţ zgomotos, Reghecampf vrea să se distanţeze, cât se poate, de fosta soţie. Mai ales că, în ultima săptămână, Anamaria a început să dea declaraţii tot mai dure despre Laurenţiu. În acest context, potrivit „Fanatik“, „Reghe“ a luat decizia de a încheia contractul de reprezentare cu Anamaria. Şi vrea să semneze cu firma fraţilor Becali, după cum a dezvăluit Giovanni pentru sursa citată.

Ce a declarat Giovanni Becali?

*Discutam la telefon cu un avocat cunoscut de-ai mei şi mi-a zis că un prieten vrea să vorbească cu mine. „Ia, dă-mi-l la telefon”. Cică, nea Ioane… Era Laurenţiu Reghecampf! I-am zis cum i-am zis şi lui Mutu de multe ori… Lăsaţi-mă cu nea Ioane, cu de-astea, eu sunt Giovanni şi atât…

*Deci… Îmi spune Reghe că vrea să se vadă cu mine şi să semneze cu Becali Sport! „Da, mă, normal că o facem. Îmi spui când şi rezolvăm”. „Când vrei tu Giovanni, vin şi semnăm”, îmi zice. El are contract cu Craiova încă un an şi jumătate, iar dacă ar pleca la o ofertă mai bună, iau şi oamenii de acolo ceva pe el.

*Asta e esenţial. Că Reghecampf m-a chemat la telefon şi vrea să semneze un contract de impresariat cu Becali Sport. I-am spus că facem şi o conferinţă de prezentare, cu Dragoş (n.r. - Dragoş Sârbu care reprezintă Becali Sport, în acte), cu toţi, să fie transparenţă totală pentru că e vorba despre un nume mare de antrenor!

CITEŞTE ŞI:

Anamaria Prodan „muşcă“ din clanul Becali: Acuze şi ironii fără precedent într-un discurs şocant

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite