VIDEO „Reghe“ şi Prodan, puşi la zid la un post de televiziune saudit: un jurnalist a dezvăluit ce au făcut ei la Al-Hilal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reghecampf şi soţia sa au plecat din Riad, însă au lăsat în spate un scandal uriaş
Reghecampf şi soţia sa au plecat din Riad, însă au lăsat în spate un scandal uriaş

Unul dintre cei mai respectaţi ziarişti din Orientul Mijlociu a povestit cum Reghecampf şi soţia sa au „sabotat“ Al-Hilal, urmărindu-şi interesele personale. Jurnalistul a relatat, de asemnea, valoarea cadourilor pe care le-a primit antrenorul român, cât a stat la Riad.

Victor Piţurcă nu e singurul antrenor acuzat că a primit comisioane din transferurile cu românii pe care i-a luat la echipa sa din Arabia Saudită. 

Într-o intervenţie la un post de televiziune local, jurnalistul Khalaf Melfi, proprietarul unui site foarte popular în zonă, gooolonline.com, i-a acuzat pe Reghecampf şi pe soţia sa de practici necurate.

„Reghecampf şi Prodan n-au venit în Arabia Saudită pentru muncă, ci pentru a face bişniţă. Dovada cea mai bună e aducerea lui Pintilii în vară, când echipa avea nevoie de un vârf străin. Reghecampf, şi când era la Steaua, aducea la echipă numai jucători aflaţi sub contract cu soţia sa. La Al-Hilal a procedat la fel“, a spus Melfi. 

El a criticat conducerea formaţiei din Riad pentru angajarea lui „Reghe“: „Acest antrenor a primit cadouri în valoare de trei milioane de dolari. În plus, a încasat vreo şase milioane de dolari din salarii şi din despăgubiri pentru concedierea sa. Au fost bani aruncaţi pe apa sâmbetei“.  

CITEŞTE ŞI:

*Piţurcă şi-a făcut duşmani şi la arabi: „E un samsar de jucători“. Un african ajuns la QPR îi aduce acuze grave românului

*Reghecampf în rolul „mieluşelului“: ce a spus despre posibila sa revenire la Steaua şi ce mesaj a avut pentru Gâlcă

VEZI DEZVĂLUIRILE FĂCUTE DE JURNALISTUL SAUDIT LA UN POST LOCAL

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite