Ana Maria Popescu, gest lipsit de eleganţă: L-a lăsat pe ministrul Eduard Novak cu mâna întinsă VIDEO

Ana Maria Popescu, gest lipsit de eleganţă: L-a lăsat pe ministrul Eduard Novak cu mâna întinsă VIDEO

CAPTURĂ: Sport.ro

Din păcate, toată festivitatea revenirii în ţară a unei vicecampioane olimpice s-a transformat într-un fiasco! Din care „transpiră“ în presă noi momente regretabile.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ana Maria Popescu a „reuşit“ să facă dintr-un eveniment fericit, revenirea ei triumfală în ţară, cu argintul olimpic la gât, un scandal uriaş. Prin care rezultatul sportiv a fost umbrit şi trecut în plan secund. Pentru că toată primirea de la aeroport s-a rezumat la un singur subiect: conflictul care s-a iscat între vicecampioana olimpică şi ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak. Din care apar, treptat, noi momente destul de urâte.
 
„Adevărul“ a arătat aici, cum ministrul Novak a fost ignorat de spadasina de 36 de ani şi lăsat cu florile în braţe. După care, într-o tiradă virulentă, ministrul a şi fost luat peste picior de vicecampioana olimpică, în aplauzele jurnaliştilor prezenţi la aeroport!
 
Ceea ce nu s-a văzut pe imaginile TV, dar a „transpirat“ în mass-media, ulterior, a fost un alt gest lipsit de eleganţă din partea Ana Mariei Popescu. Concret, până să ajungă în Salonul Oficial, în faţa jurnaliştilor, sportiva a fost întâmpinată de Eduard Novak. Care a vrut să dea mâna cu Ana Maria, dar aceasta l-a lăsat, pur şi simplu, cu mâna în aer şi a trecut mai departe, bătând palma cu ceilalţi oameni care au aşteptat-o după ieşirea din avion!
 
VEZI MOMENTUL SURPRINS DE CEI DE LA „FANATIK“


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările