Ana Maria Popescu, gest lipsit de eleganţă: L-a lăsat pe ministrul Eduard Novak cu mâna întinsă VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CAPTURĂ: Sport.ro
CAPTURĂ: Sport.ro

Din păcate, toată festivitatea revenirii în ţară a unei vicecampioane olimpice s-a transformat într-un fiasco! Din care „transpiră“ în presă noi momente regretabile.

Ana Maria Popescu a „reuşit“ să facă dintr-un eveniment fericit, revenirea ei triumfală în ţară, cu argintul olimpic la gât, un scandal uriaş. Prin care rezultatul sportiv a fost umbrit şi trecut în plan secund. Pentru că toată primirea de la aeroport s-a rezumat la un singur subiect: conflictul care s-a iscat între vicecampioana olimpică şi ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak. Din care apar, treptat, noi momente destul de urâte.

„Adevărul“ a arătat aici, cum ministrul Novak a fost ignorat de spadasina de 36 de ani şi lăsat cu florile în braţe. După care, într-o tiradă virulentă, ministrul a şi fost luat peste picior de vicecampioana olimpică, în aplauzele jurnaliştilor prezenţi la aeroport!

Ceea ce nu s-a văzut pe imaginile TV, dar a „transpirat“ în mass-media, ulterior, a fost un alt gest lipsit de eleganţă din partea Ana Mariei Popescu. Concret, până să ajungă în Salonul Oficial, în faţa jurnaliştilor, sportiva a fost întâmpinată de Eduard Novak. Care a vrut să dea mâna cu Ana Maria, dar aceasta l-a lăsat, pur şi simplu, cu mâna în aer şi a trecut mai departe, bătând palma cu ceilalţi oameni care au aşteptat-o după ieşirea din avion!

VEZI MOMENTUL SURPRINS DE CEI DE LA „FANATIK“

CITEŞTE ŞI:

Eduard Novak, postare emoţionantă după ce Ana Maria Popescu l-a lăsat cu mâna întinsă: Cum a explicat scandalul

Ana Maria Popescu, supărată că i s-a aflat prima olimpică: De ce a apărut suma în presă

Ana Maria Popescu, gest furios: L-a ignorat pe ministrul Novak şi l-a lăsat cu florile în braţe VIDEO

Eduard Novak, după ce a fost ironizat de Ana Maria Popescu: „Avem o medalie foarte scumpă“ VIDEO

JO 2020, Tokyo: Ana Maria Popescu a scos la iveală drama sportului românesc! Explicaţia unei declaraţii virulente

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite