Abidal, operat cu succes de tumoare la ficat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul formaţiei FC Barcelona, Eric Abidal, a fost operat "fără probleme" de o tumoare la ficat, joi, la BarnaClinic, din Barcelona, a anunţat gruparea catalană

Eric Abidal, în vârstă de 31 de ani, ar putea fi externat în circa o săptămână "în funcţie de evoluţia stării sale", a anunţat clubul, într-un comunicat.

Operaţia, care a durat circa trei ore şi s-a desfăşurat fără probleme, a permis echipei conduse de medicul Josep Fuster Obregon "să îndepărteze complet leziunea", se menţionează în comunicat.

Intervenţia chirurgicală a început în jurul orei 15.00 GMT, la BarnaClinic, o unitate privată a spitalului public din Barcelona, Hospital Clinic.

Ştirea privind descoperirea unei tumori la ficat jucătorului formaţiei FC Barcelona, Eric Abidal, a provocat un impact major în lumea fotbalului, coechipierii săi şi alţi fotbalişti cu renume trimiţându-i mesaje de susţinere fundaşului francez.

Potrivit Marca, printre jucătorii care i-au mai trimis mesaje lui Abidal se numără coechipierii săi Andres Iniesta, Carles Puyol, Gerard Pique, Kaka şi Cristiano Ronaldo (de la Real Madrid), Cesc Fabregas (Arsenal), Andres Palop (FC Sevilla), Filipe Luis şi Diego Forlan (de la Atletico Madrid), Giussepe Rossi (Villarreal), Jack Wilshere (Arsenal) sau Carlos Cuellar (Aston Villa).

Potrivit presei spaniole, Abidal nu va mai juca în acest sezon

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite