Valeriu Gheorghiţă, la un an de la preluarea coordonării campaniei de vaccinare: Dacă aş putea da timpul înapoi, aş accepta fără ezitare această responsabilitate enormă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Inquam Photos / Octav Ganea
Foto Inquam Photos / Octav Ganea

Medicul Valeriu Gheorghiţă transmite sâmbătă, la împlinirea unui an de când a fost desemnat preşedinte al Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19, că s-a întrebat dacă ar mai accepta această responsabilitate dacă ar putea da timpul înapoi, iar răspunsul a fost, fără ezitare, unul afirmativ.

„Am fost onorat şi pe deplin conştient de responsabilitatea care mi-a fost încredinţată! În tot acest timp am fost dedicat acestui demers, m-am implicat cu toată priceperea mea în organizarea campaniei de vaccinare care a debutat fix la 5 săptămâni de la numirea mea, adică pe 27 decembrie 2020! Am avut câteva repere importante în toată activitatea de până acum: transparenţă, onestitate, decizii bazate de date ştiinţifice, echilibru, deschidere spre dialog şi comunicare cu toţi cei implicaţi în implementarea strategiei de vaccinare, empatie şi înţelegere faţă de ezitările şi preocupările oamenilor”, a transmis Valeriu Gheorghiţă sâmbătă seară, într-un mesaj postat pe pagina de Facebook RoVaccinare. .

Medicul mărturiseşte că s-a întrebat cu onestitate, dacă ar mai accepta această responsabilitate. 

„Răspunsul a fost fără ezitare DA, deşi nu este deloc uşor...ba dimpotrivă! Dar mi-au venit în minte două citate geniale care m-au inspirat în cazul acesta, şi anume: «Există un singur mod de a evita critica: fă nimic, spune nimic şi fii un nimică - Aristotel; «Când oboseşti, învaţă să te odihneşti, nu să renunţi»– Banksy”, mai scrie medicul. 

El a transmis mulţumiri familiei sale care îl susţine, colegilor săi din CNCAV dar şi preşedintelui Klaus Iohannis pentru încrederea şi susţinerea acordate în coordonarea campaniei de vaccinare.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite