Răzvan Cherecheş, despre Vlad Voiculescu: Volumul de muncă pe care îl pune în minister e incredibil. Rezultatele, într-adevăr, nu sunt la nivelul eforturilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Facebook
FOTO Facebook

Fostul consilier onorific al ministrului Sănătăţii Răzvan Cherecheş, care a demisionat din această funcţie, afirmă că are o relaţie foarte bună cu ministrul Vlad Voiculescu, că are "enorm de mult respect” pentru Vlad Voiculescu, despre care spune că munceşte foarte mult. Cherecheş constată că echipa de la Ministerul Sănătăţii, în frunte cu ministrul, munceşte "incredibil" de mult, dar că rezultatele nu sunt "la nivelul eforturilor".

Profesorul Răzvan Cherecheş a afirmat că are o relaţie bună cu ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, al cărui consilier onorific a fost.

"Noi avem o relaţie foarte bună. Motivul pentru care mi-am dat demisia nu a avut legătură cu el ca şi persoană, am enorm de mult respect pentru el ca persoană, ca profesionist. Volumul de muncă pe care îl pune în minister e incredibil, adică la 12-1 noaptea echipa de la minister continuă să fie acolo. Rezultatele, într-adevăr, nu sunt la nivelul eforturilor băgate, ceea ce reprezintă o problemă”, a declarat Răzvan Cherecheş, duminică seară, la Digi 24.

Întrebat dacă i s-a cerut demisia din funcţia de consilier al ministrului Sănătăţii, Cherecheş a răspuns negativ. El a explicat că videoclipurile de informare pe care le produce nu au legătură cu ministerul, ci le produce împreună cu voluntari. 

"Ce pot să spun este că am ajuns la concluzia că timpul meu prefer să îl investesc în ceva care simt că pot să contribui direct. Toată campania de informare a populaţiei care o fac, clipurile le fac în timpul meu liber, fără să fiu plătit de cineva şi prefer să-mi pun timpul şi energia în ceva care să aibă un efect direct. Am simţit că în Ministerul Sănătăţii sunt mulţi consilieri care pot să contribuie mult mai mult decât mine şi am preferat să-mi orientez energia şi eforturile într-o direcţie în care am simţit eu că e mai constructivă pentru mine”, a mai declarat profesorul. 

Profesorul universitar doctor Răzvan Cherecheş a anunţat, joi, că a demisionat din funcţia de consilier onorific la Ministerul Sănătăţii, fiind a doua demisie din echipa acestuia, din ultima perioadă, după cea a lui Bogdan Oprea. Cherecheş a explicat că experienţa sa la minister a fost una amară şi că nu consideră că este cazul să rămână într-o funcţie, chiar şi una onorifică, dacă se simte inutil.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite