Peste 200 de localităţi au incidenţa cumulată la 14 zile mai mare sau egală cu trei la mia de locuitori. Pe primul loc se află un sat din judeţul Sibiu

Peste 200 de localităţi au incidenţa cumulată la 14 zile mai mare sau egală cu trei la mia de locuitori. Pe primul loc se află un sat din judeţul Sibiu

Lista localităţilor cu Incidenţa mai mare de 3 la mia de locuitori: Foto: Arhivă

Peste 200 de localităţi au incidenţa cumulată la 14 zile mai mare sau egală cu trei la mia de locuitori, a anunţat luni, Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor de Vaccinare (CNCAV) împotriva Covid-19.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe primul loc în topul negativ al se află localitatea Şeica Mică din judeţul Sibiu cu o incidenţa cumulată la 14 zile de 10,03/1000 de locuitori, iar pe locul al II-lea se află localitatea Pojejena din judeţul Caraş-Severin, cu o incidenţa cumulată la 14 zile de 9,83/1000 de locuitori, şi pe locul III, localitatea Cătina din judeţul Cluj cu o incidenţa cumulată la 14 zile de 9,67/1000 de locuitori.

 „După ce o localitate atinge incidenţa de 3 la mia de locuitori este necesară convocarea Comitetelor Judeţene pentru Situaţii de Urgenţă pentru adoptarea de măsuri de prevenţie şi limitare a răspândirii virusului SARS-COV-2, în conformitate cu prevederile Hotărârilor CNSU şi a celor de guvern în vigoare”, transmite CNCAV.

Lista localităţilor cu Incidenţa mai mare de 3 la mia de locuitori:

De altfel, conform hotărârii de guvern de săptămâna trecută, în judeţele/localităţile cu o incidenţă între 3 şi 6 la mie, accesul la mai multe activităţi este permis doar în baza certificatului verde, care atestă că o persoană a fost vaccinată, are un test COVID negativ sau a trecut prin boală în ultimele 6 luni. 

Certificatul verde COVID-19 va fi necesar pentru a putea intra în restaurante, localuri şi de a merge la evenimente publice şi private, concerte şi spectacole. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările