Ludovic Orban, către jurnalişti: Îmi puneţi nişte întrebări deranjante

Ludovic Orban, către jurnalişti: Îmi puneţi nişte întrebări deranjante

Prim-ministrul Ludovic Orban FOTO: gov.ro

Premierul Ludovic Orban şi-a exprimat nemulţumirea faţă de întrebările jurnaliştilor, în timpul conferinţei de presă de la sediul Ministerului Afacerilor Interne, desfăşurată duminică, 17 mai.

Ştiri pe aceeaşi temă

Premierul Ludovic Orban s-a declarat deranjat, duminică seara, la sediul Ministerului Afacerilor Interne (MAI), de întrebările jurnaliştilor în ce priveşte momentul în care se vor aplica amenzile în cazul stării de alertă. În contextul în care Curtea Constituţională a spus că amenzile date în starea de urgenţă au fost neconstitutionale şi în condiţiile în care vineri, sâmbătă şi duminică nu s-au putut da amenzi pentru încălcarea regulilor anti-COVID, din pricina unui vid legislativ, prim-ministrul Ludovic Orban a declarat că de marti vor fi aplicate amenzi.

„Legea am trimis-o în timp potrivit la Parlament. Începând de marţi, toate institutiile implicate vor fi pe teren si vor asigura respectarea legii si a regulilor“, a spus şeful Guvernului. Întrebat de jurnalişti dacă acest lucru înseamnă că nici luni nu se vor putea aplica amenzi, premierul s-a arătat nemulţumit de insistenţele presei. „Îmi puneti nişte întrebări deranjante. Legea se aplică în fiecare zi“, a spus Orban.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: