VIDEO REPORTAJ Acasă la Viorica Dăncilă în prag de prezidenţiale: „Diaspora e o mare tâmpenie“

Acasă la Viorica Dăncilă în prag de prezidenţiale: „Diaspora e o mare tâmpenie“

S-a tot vorbit despre o Românie cu două, trei sau chiar mai multe viteze. Despre o ţară împărţită fie pe simpatii politice, fie pe opţiuni economice. Sau pe criterii legate de mai vechile sau de mai tinerele generaţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

La scară mică, oraşul Videle, locul „naşterii politice” a Vioricăi Vasilica Dăncilă, actualul lider al PSD, încă cel mai important partid politic din ţară, e cel mai bun „turnesol” în materie, mai ales în aceste zile când o ţară întreagă se pregăteşte să aleagă dintre cei mai buni fii ai săi pe cel care îi va fi preşedinte pentru următorii cinci ani. Şi da, aveţi dreptate, în finală e prezentă şi o femeie, prima româncă care candidează la funcţia supremă în stat!

O echipă „Adevărul” a trecut prin Videle pentru a lua pulsul naţiunii chiar a doua zi după primul tur de scrutin prezidenţial. Ce a rezultat? Puţine necunoscute! Dar mai ales am redescoperit gustul amar al certitudinii că „războiul româno-român” e departe de a se fi încheiat! 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările