Cioloş publică un film cu promisiunile făcute de Dragnea în urmă cu doi ani: „Despre promisiuni mincinoase ar trebui  să le vorbească PSD românilor”

Cioloş publică un film cu promisiunile făcute de Dragnea în urmă cu doi ani: „Despre promisiuni mincinoase ar trebui  să le vorbească PSD românilor”

Liderul Ro+, Dacian Cioloş. Foto: Eduard Enea.

Fondatorul partidului Mişcarea România Împreună, Dacian Cioloş, a lansat o critică la adresa liderului PSD Liviu Dragnea, postând, pe pagina sa de Facebook, un filmuleţ cu promisiunile făcute de şeful social-democrat în campania electorală. Astfel, fostul premier tehnocrat încearcă să atragă atenţia alegătorilor că, înainte de alegeri „ar trebui să discutăm despre promisiunile mincinoase” şi despre proiectele de infrastructură care „nu există”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fostul premier tehnocrat, Dacian Cioloş, a vorbit vineri, într-o postare pe pagina sa de Facebook, despre promisiunile electorale lansate de liderul PSD, Liviu Dragnea, în campania electorală. Astfel, fondatorul partidului RO+ a postat un filmuleţ în care Dragnea vorbea, în urmă cu doi ani, despre proiectele de infrastructură şi despre cum va arăta Bucureştiul. 

„Bucureştiul domnului Dragnea de acum doi ani. Despre asta trebuie să discutăm. Despre promisiuni mincinoase făcute alegătorilor. Nu despre teorii ridicole ale conspiraţiei. Mai sunt doi ani până la alegeri. Nimic din infrastructura promisă - sute de kilometri de centură şi autostradă, 300 de grădiniţe şi creşe, mega-spitale, cămine pentru studenţi - nu există. Despre asta ar trebui să vorbească liderii PSD românilor cărora le-au cerut să îndrăznească să creadă...”, a scris Dacian Cioloş. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: