Varujan Pambuccian propune un Parlament virtual pentru reducerea cheltuielilor

Varujan Pambuccian propune un Parlament virtual pentru reducerea cheltuielilor

Parlamentarii vin cu noi propuneri, cel puţin, inedite

Liderul grupului parlamentar al minorităţilor naţionale altele decât cea maghiară, deputatul Varujan Pambuccian, a propus astăzi în Biroul Permanent al Camerei constituirea un Parlament virtual pentru a se face economie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit lui Pambuccian, Parlamentul virtual ar fi un lucru bun şi programul parlamentarilor, deoarece le-ar economisi timplul şi chiar comunicarea ar fi mult mai eficientă astfel-

"Probabil, pentru România este mult prea devreme, dar cine ştie. Gândiţi-vă cât de multe cheltuieli s-ar putea reduce în felul acesta. Ştiu că dumneavoastră (presa - n.r.) nu v-ar conveni că nu ne-aţi mai avea la îndemână aşa uşor, dar practic foarte multe cheltuieli s-ar duce în jos. Cred că am putea vorbi de 70 - 80% reduceri dacă am face aşa ceva", a spus Varujan Pambuccian.

Liderul minorităţilor a precizat că în Biroul Permanent a fost susţinut de social-democratul Adrian Năstase, care, după cum afirmă secretarul Camerei Deputaţilor Valeriu Zgonea, ar fi propus ca "parlamentarii să intre în concediu timp de şapte luni".

Biroul Permanent a discutat în şedinţa de luni variantele de reducere a cheltuielilor Camerei Deputaţilor.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările