USR Sibiu anunţă că BEC a decis ca filiala PSD să şteargă postările xenofobe

USR Sibiu anunţă că BEC a decis ca filiala PSD să şteargă postările xenofobe

FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

USR Sibiu anunţă că BEC a decis ca filiala PSD să şteargă postările xenofobe. În opinia USR Sibiul aceste postări sunt încă o dovadă că în această campanie electorală ”competitorii s-au bazat mai mult pe campanie negativă, defăimătoare şi nu pe o campanie a proiectelor şi ideilor pentru România”.

Ştiri pe aceeaşi temă

”PSD Sibiu a încălcat legea cu postările FALSE, defăimătoare şi xenofobe la adresa lui Dan Barna, candidatul Alianţei USR PLUS, publicate pe pagina lor de facebook şi ca advertoriale în presă. Am făcut două sesizări la Biroul Electoral Judeţean Sibiu referitoare la cele două postări false, defăimătoare şi xenofobe, folosite ca materiale de propagandă electorală, ale organizaţiei PSD la adresa lui Dan Barna, pe care le-aţi văzut cu toţi zilele trecute. Ambele sesizări au fost admise şi, ca urmare a deciziei BEJ, PSD Sibiu este obligat să şteargă toate materialele apărute pe internet şi în presă. Decizia este transmisă şi Inspectoratului de Politie Judeţean Sibiu în vederea aplicării sancţiunii contravenţionale”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a USR Sibiu.
 
În opinia USR Sibiu, aceasta este încă o dovadă că în această campanie electorală ”competitorii s-au bazat mai mult pe campanie negativă, defăimătoare şi nu pe o campanie a proiectelor şi ideilor pentru România”.
 
 
”Le atragem atenţia domnilor Ludovic Orban, Klaus Werner Iohannis şi Barna că membri PSD nu au ironizat numele de origine străină, adică ungară şi germană pe care aceştia le poartă”, era mesajul PSD Sibiu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: