Tudose susţine că scrisoarea împotriva lui Dragnea există: „Aţi văzut Declaraţia de Independenţă a Statelor Unite? Nu. Există totuşi“

Tudose susţine că scrisoarea împotriva lui Dragnea există: „Aţi văzut Declaraţia de Independenţă a Statelor Unite? Nu. Există totuşi“

Mihai Tudose

Fostul premier Mihai Tudose, aflat în tabăra răzvrătiţilor din PSD, susţine că scrisoarea anti-Dragnea există, deşi nu a fost dată publicităţii. Totuşi, Tudose spune că nu a semnat scrisoarea cu pricina.

Ştiri pe aceeaşi temă

Întrebat dacă scrisoarea chiar există, Tudose a răspuns: „Unii au susţinut că nu există, că ei nu au văzut-o. Dumnezeule, dumneavoastră aţi văzut, aţi semnat Declaraţia de Independenţă a Statelor Unite? Nu. Există totuşi, nu?”.  Fostul premier a adăugat că nu a semnat scrisoarea. 

Nemulţumiţii din PSD au cerut convocarea unui Comitet Executiv al partidului pentru discutarea scandalului intern. Apelurile lor au fost ignorate de preşedintele Liviu Dragnea, cu toate că solicitările au venit de la lideri din aproape toate regiunile ţării.

Unii lideri PSD au negat existenţa unei scrisori care să fie pregătită pentru a o depune la sediul din Kiseleff şi în care să se ceară demisia lui Dragnea din fruntea partidului şi a Camerei Deputaţilor. „Nu există nicio scrisoare şi nu voi candida la nimic“, a subliniat Stănescu. Pe de altă parte, Gabriela Firea a anunţat că ea e  pregătită oricând să semneze o scrisoare sau rezoluţie care să prevadă modernizarea partidului, adică schimbarea modului cum e condus PSD, de un singur om – Liviu Dragnea. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: