Traian Berbeceanu a fost eliberat din funcţia de prefect al Capitalei

Traian Berbeceanu a fost eliberat din funcţia de prefect al Capitalei

Traian Berbeceanu a fost eliberat, miercuri, din funcţia de prefect al Capitalei. FOTO: Inquam Photos

Traian Berbeceanu nu va mai fi prefect al Capitalei, după ce în şedinţa de Guvern de miercuri s-a aprobat eliberarea sa din funcţie. Pentru moment nu a fost făcută o numire oficială pentru noul prefect al Capitalei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Prefectura Bucureşti va fi condusă, de miercuri, de unul dintre subprefecţi, după ce, în şedinţa de Guvern s-a aprobat eliberarea din funcţie a lui Traian Berbeceanu.

„A fost eliberat din funcţie domnul Traian Berbeceanu. Nu a fost încă făcută nominalizarea pentru municipiul Bucureşti. Capitala va fi condusă de unul dintre subprefecţi”, a spus premierul Florin Cîţu, la finalul şedinţei de Guvern.

Alin Stoica îl va înlocui pe Traian Berbeceanu în funcţia de prefect al Capitalei, însă numirea lui nu a fost încă făcută. Stoica este preşedintele PLUS Sector 6, de profesie avocat, iar între 2016 şi 2018 a reprezentat societatea civilă în una dintre comisiile Consiliului Economic şi Social.

Citeşte şi:

Membru PLUS, propus pentru a-l înlocui pe Berbeceanu în funcţia de prefect al Capitalei. Cine este acesta şi ce îşi propune să realizeze

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările