Traian Băsescu: PSD este cel mai mare focar de pesta porcină africană din ţară

Traian Băsescu: PSD este cel mai mare focar de pesta porcină africană din ţară

Traian Băsescu. FOTO Mediafax

Fostul preşedinte Traian Băsescu îi atacă pe cei din PSD despre care spune că arată că ar fi „cel mai mare focar de pestă porcină africană din ţară“, iar această boală nu „se tratează“.

Ştiri pe aceeaşi temă

„PSD-ul este cel mai mare focar de pesta porcină africană din ţară. Şi când mă gândesc că boala nu se tratează...”, e e mesajul lui Traian Băsescu.

Gabriela Firea, Adrian Ţuţuianu şi Paul Stănescu au semnat  o scrisoare prin care cer demisia imediată a lui Liviu Dragnea din funcţiile de preşedinte al PSD şi al Camerei Deputaţilor. Potrivit lui Adrian Ţuţuianu, măsurile prezentate în scrisoare sunt susţinute de mulţi lideri judeţeni ai PSD, iar documentul va fi discutat în şedinţa Comitetului Executiv al partidului, convocat vineri la prânz.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, susţine că scrisoarea semnată de ea, alături de Paul Stănescu, Adrian Ţuţuianu, este susţinută de „suficient de mulţi" lideri de organizaţii judeţene astfel încât să nu fie ignoraţi, arătând că ei nu doresc destabilizarea şi divizarea PSD, ci vor să atragă atenţia că PSD nu poate fi condus discreţionar de o singură persoană, asa cum se întâmplă de cel puţin un an.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: