VIDEO Teodorovici, jigniri la adresa unui lider PNL: După ce că eşti urât, mai eşti şi prost. Ai auzit?

VIDEO Teodorovici, jigniri la adresa unui lider PNL: După ce că eşti urât, mai eşti şi prost. Ai auzit?

Eugen Teodorovici. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, l-a jignit pe liderul senatorilor PNL în timpul dezbaterilor pe buget, desfăţurate la comisiile de specialitate. Ulterior, acesta a continuat să se amuze de ceea ce i-a transmis senatorului Florin Cîţu.

Ştiri pe aceeaşi temă

În timp ce, senatorul PNL Florin Cîţu depunea un amendament, ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici le-a cerut colegilor săi să respingă acest amendament şi l-a jignit pe liderul aleşilor PNL  
 
„Eşti frumos! Chiparosule! După ce că eşti urât, mai eşti şi prost. Ai auzit? Cîţule, după ce că eşti urât, eşti şi prost!”, i-a spus Teodorovici râzând. De altfel, acesta a insistat cu apelativul „prost“ la adresa colegului senator. 
 
Întrebat de jurnalişti de ce a folosit aceste apelative, Teodorovici a susţinut că nu a spus nimic urât: „Am spus ceva urât? Am zis frumosule, chiparosule. Vedeţi ce înseamnă chiparos”, a completat Teodorovici amuzat.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările