Teodor Meleşcanu şi-a dat demisia de la şefia partidului pe care îl conducea

Teodor Meleşcanu şi-a dat demisia de la şefia partidului pe care îl conducea

Teodor Meleşcanu. FOTO Eduard Enea

Teodor Meleşcanu, fost preşedinte al senatului şi ministru de Externe, a anunţat că şi-a dat demisia din Forţa Naţională, partidul al cărui preşedinte era, pentru a-şi „dedica toată energia şi experienţa” pentru poporul român.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Lumea intreaga duce o lupta de supravietuire cu virusul Corona. Tara mea trece prin cele mai dificile momente din acest secol. Cetatenii au nevoie de conducatori care sa isi concentreze eforturile pentru salvarea Romaniei. Astazi am hotarat sa ma retrag din Forta Nationala, ca sa pot sa imi dedic toata energia si experienta poporului meu. Nu este timpul luptelor politice! Voi sprijini orice act legislativ, orice actiune care serveste romanilor”, a anunţat Meleşcanu într-un mesaj pe Facebook.

Fostul lider al Forţei Naţionale a punctat că va rămâne parlamentar. „Fiind un senator independent voi putea actiona pe baza constiintei mele. Forta Nationala are loc pe scena politica romaneasca. Le doresc sa castige increderea romanilor. Azi, in zilele acestea, este timpul ca vorbele celebre ale lui JF Kennedy sa fie inversate: cetatenii au dreptul sa stie ce face tara pentru ei, ce fac politicienii pentru pacienti, pentru doctori, pentru fiecare cetatean roman. Eu mi-am servit poporul, nu politicienii momentului, asa voi face si de acum inainte, ca senator independent”, a completat Meleşcanu. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: