Tăriceanu, atac dur la Iohannis: Preşedintele vrea să dea jos Guvernul. Parcă s-a pogorât Duhul Sfânt, care ne dă nouă sfaturi, păcatoşilor

Tăriceanu, atac dur la Iohannis: Preşedintele vrea să dea jos Guvernul. Parcă s-a pogorât Duhul Sfânt, care ne dă nouă sfaturi, păcatoşilor

Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Senatului

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, îl acuză pe Klaus Iohannis că „sapă cu râvnă“ la fundaţia Guvernului şi doreşte să dea jos Cabinetul Tudose.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Dacă până mai ieri, alaltăieri mai aveam un dubiu, astăzi am convingerea că preşedintele vrea instaurarea unui Guvern de tehnocraţi, că se apropie cu paşi repezi alegerile din 2019. Preşedintele sapă cu râvnă la fundaţia acestui Guvern şi nădăjduieşte să-l dea jos“, a declarat preşedintele Senatului.
 
Tăriceanu a punctat faptul că şi Klaus Iohannis a beneficiat de prezumţiade nevinovăţie în procesele sale. „Când aud declaraţiile astea am de multe ori senzaţia, am aşa o revelaţie, că printre noi s-a pogorât Duhul Sfânt, care ne dă nouă sfaturi păcătoşilor. Noi, păcătoşii, suntem oamenii politici. Cred că preşedintele uită că este la fel de om politic ca noi toţi. Dumnealui uită că a beneficiat de prezumţia de nevinovăţie când a fost ales şi până la urmă de ce să fi demisionat Sevil Shhaideh? Dumneaei beneficiază de prezumţia de nevinovăţie, la fel cum a beneficiat şi preşedintele Iohannis“, a mai spus liderul ALDE. 
 
Preşedintele Senatului a criticat şi faptul că Iohannis nu intervine pentru a detensiona situaţia la CSM. „Preşedintele se face că nu vede că cei de la CSM mai aveau puţin să-şi scoată ochii, dar dumnealui îşi exprimă în continuare încrederea în CSM. Preşedintele face o mare greşeală pentru că îşi dezvăluie mult prea rapid planurile şi bănuiesc că îşi imaginează că noi ceilalţi o să înghiţim poveştile pe care ni le livrează”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările