Continuă valul de execuţii în USR. Încă o femeie a fost exclusă din partid

Continuă valul de execuţii în USR. Încă o femeie a fost exclusă din partid

Dan Barna USR dupa primul tur al alegrilor prezidentiale FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Conducerea USR se reuneşte miercuri seară într-o şedinţă în care ar urma să decidă excluderea mai multor membri de partid, potrivit unor surse politice. Începând cu ora 17.00, în faţa sediului USR ar urma să vină membri de partid să protesteze faţă de deciziile pe care gruparea Barna vrea să le ia.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE: Claudia Postelnicescu a fost exclusă din USR, iar Ciprian Lupaş a primit 3 luni de suspendare. Mai sunt încă trei excluderi pe ordinea de zi.

 Grupul din conducerea USR care îl susţine pe Dan Barna ar vrea să excludă miercuri seară mai mulţi membri de partid. Potrivit unor surse politice, printre cei aflaţi pe „lista neagră” s-ar afla Claudia Postelnicescu şi Vişinel Bălan, acesta din urmă fiind membru al USR Giurgiu şi fost candidat la şefia acestei organizaţii. 

În urmă cu o săptămână, în şedinţa în care s-a decis excluderea Olimpiei Ardelean urma să fie luată şi hotărârea privind excluderea lui Bălan, însă acestuia i-a făcut rău şi a fost nevoie de salvare. 

Surse politice au precizat pentru „Adevărul” că mai mulţi membri se vor strânge în faţa USR pentru a protesta faţă de modul cum aleg să conducă partidul cei din anturajul lui Dan Barna. 

În plin scandal privind excluderile, Dan Barna a convocat un referendum intern în care le cere membrilor să voteze „pentru” sau „împotriva” definirii USR ca partid de „centru-dreapta modern”. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: