Surse: Lovitură pentru PSD. Partidul controlat de Dan Voiculescu îl va avea candidat pe Horia Ţuţuianu la şefia CJ Constanţa

Surse: Lovitură pentru PSD. Partidul controlat de Dan Voiculescu îl va avea candidat pe Horia Ţuţuianu la şefia CJ Constanţa

Horia Ţuţuianu, tot mai aproape de o nouă candidatură. FOTO Arhivă

Horia Ţuţuianu, actual preşedinte al CJ Constanţa, are şanse mari să fie candidatul PPU la şefia Consiliului Judeţean, după ce PSD l-a mazilit şi l-a ales pe Felix Stroe, potrvivit unor surse politice. Astfel, se conturează un tandem Ţuţuianu-Horia Constantinescu în lupta pentru Cj Constanţa şi Primăria Constanţei pe lista PPU-SL.

Ştiri pe aceeaşi temă

Social-democraţii constănţeni au decis pe ultima sută de metri că Horia Ţuţuianu nu va mai fi candidatul partidului pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Constanţa, anunţul fiind făcut vineri seară. Ţuţuianu nu a avut o reacţie virulentă la adresa deciziei luate de conducerea PSD Constanţa, ci a fost rezervat. 

Potrivit unor surse politice, după decizia PSD Ţuţuianu a negociat o candidatură din partea altui partid. Mai exact, formaţiunea controlată din umbră de Dan Voiculescu, PPU-SL, cel mai probabil îl va avea pe listă candidaţilor pe Ţuţuianu. 

Partidul menţionat are un candidat cunoscut şi la Primăria Constanţei, adică Horia Constantinescu, foşt şef al ANPC în perioada Guvernului Dăncilă. 

Practic, în lupta pentru Constanţa se conturează două tandemuri puternice formate din echipa Felix Stroe - Decebal Făgădău şi echipa Horia Ţuţuianu - Horia Constantinescu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările