Surse. Conducerea PSD a votat excluderea din partid a lui Dumitru Coarnă. Ciolacu: „A depăşit o linie roşie, având un dialog cu un stat agresor”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Coarnă FOTO Arhivă
Dumitru Coarnă FOTO Arhivă

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni dimineaţă că social-democraţii vor lua act de documentele privind excluderea parlamentarului PSD, Dumitru Coarnă, după ce social-democratul a mers la Ambasada Rusiei. Potrivit unor surse din partid, PSD a votat deja excluderea lui Dumitru Coarnă din formaţiune.

„O să luăm act de aceste documente şi cred că domnul Coarnă a depăşit o linie roşie, având un dialog cu un stat agresor şi asupra unui stat suveran. Este exclus ca eu să îmi schimb poziţia în ceea ce priveşte pe domnul Coarnă”, a spus el despre parlamentarul PSD care a participat miercuri, 30 martie, la o întâlnire cu ambasadorul Rusiei. 

„Un membru al PSD nu avea ce căuta la Ambasada Rusiei”, a afirmat Ciolacu, precizând că va avea discuţii cu membrii Biroului Permanent. 

La propunerea PSD Călăraşi, luni dimineaţă, 30 martie, a fost votata excluderea parlamentarului din partid, au declarat surse din formaţiune pentru „Adevărul”. 

Diana Şoşoacă, Dumitru Coarnă (PSD), Mihai Lasca şi Francisc Tobă s-au întâlnit miercuri, 30 martie, cu ambasadorul Rusiei la Bucureşti. Parlamentarii români şi-au exprimat deschiderea pentru negocieri de pace în „Casa Poporului” şi o eventuală poziţie de neutralitate a ţării noastre, în contextul războiului din Ucraina. Preşedintele PSD a anunţat că va propune excluderea lui Dumitru Coarnă din partid.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite