Reacţia lui Nicuşor Dan după ce Firea a anunţat că îl dă în judecată: O aştept la o dezbatere faţă în faţă să dăm socoteală ce am făcut fiecare pentru Bucureşti

Reacţia lui Nicuşor Dan după ce Firea a anunţat că îl dă în judecată: O aştept la o dezbatere faţă în faţă să dăm socoteală ce am făcut fiecare pentru Bucureşti

FOTO Nicuşor Dan / Facebook

După ce Primarul General al Capitalei Gabriela Firea a anunţat sâmbătă că îi dă în judecată pe Roxana Wring şi Nicuşor Dan pe motiv că ar fi „manipulat opinia publică”, acesta din urmă a venit apoi cu o reacţie în care o provoacă pe Firea la o dezbatere „faţă în faţă” astfel încât bucureştenii „să vadă cine are dreptate”.

Ştiri pe aceeaşi temă

„O aştept pe Gabriela Firea la o dezbatere faţă în faţă în care să dăm socoteală pentru ce am făcut fiecare pentru Bucureşti din iunie 2016 până în prezent. În 2016 bucureştenii, prin voturile lor, ne-au clasat pe primele două poziţii în opţiunea lor pentru Primăria Capitalei”, a scris Nicuşor Dan sâmbătă pe Facebook.
 
Acesta a subliniat că bucureştenii vor decide cine are dreptate şi a amintit de toate procesele pierdute de către aparatul lui Firea.


„O aştept pe Gabriela Firea să spună public acuzaţiile pe care mi le aduce, pentru ca bucureştenii să vadă cine are dreptate. Îi aduc aminte că nu a răspuns la ultimul schimb de comunicate, legat de spaţiile V3b şi cluburile Fratelli, Bamboo, Le Gaga.

O aştept pe Gabriela Firea în instanţă. Îi aduc aminte că instituţia pe care o conduce a pierdut toate litigiile pe care le-am avut:
 
- Tribunalul a suspendat autorizaţia emisă de Gabriela Firea pentru compexul de blocuri şi birouri din Calea Floreasca
- Curtea de Apel a anulat hotărârile de înfiinţare a companiilor municipale
- Tribunalul Bucureşti a obligat RADET să îmi comunice informaţiile pe care refuză să le facă publice.

Îi reamintesc de cele 14 procese piedute în care aparatul ei de specialitate a apărat actele ilegale ale primarului Oprescu:

- PUD pentru complex imobiliar pe spaţiul verde în Kiseleff 45
- autorizaţie de desfiinţare pentru imobilele din Christian Tell (trei acţiuni)
- autorizaţie de construire str. Dionisie Lupu
- autorizaţie de desfiinţare şi construire Şcoala 80 - sediul Primăriei Sector 3
- utilitatea publică a proiectului Berzei - Buzeşti
- autorizaţii de desfiinţare pentru Hotel Marna şi Casa Rădulescu
- autorizaţie de desfiinţare pentru Casa Eminescu
- autorizaţie de construire str. Berzei
- autorizaţie de desfiinţare pentru 3 imobile pe str. Berzei
- autorizaţii de desfiinţare pentru 38 de clădiri în zona Berzei
- două autorizaţii de construire str. Berzei
- autorizaţie de desfiinţare pentru 4 imobile în zona Berzei”, a conchis Nicuşor Dan pe Facebook.
 Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat sâmbătă dimineaţă că a depus la Tribunalul Bucureşti două cereri de chemare în judecată împotriva fostului preşedinte USR, Nicuşor Dan şi a consilierului general USR, Roxana Wring. Firea le solicită celor doi daune morale de 100.000 de euro, acuzându-i că au manipulat opinia publică.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările