Pucist din ALDE: Azi plecăm cinci deputaţi din Grupul ALDE

Pucist din ALDE: Azi plecăm cinci deputaţi din Grupul ALDE

Deputaţii nemulţumiţi de Tăriceanu ar putea merge la Grupul PSD din Camera Deputaţilor. FOTO mediafax

Alexandru Băişanu, unul dintre deputaţii ALDE care au acceptat oferta Vioricăi Dăncilă de a rămâne în continuare la guvernare, a anunţat, într-un interviu pentru DIgi24, că luni va lua decizia, împreună cu mai mulţi colegi, dacă părăsesc Grupul ALDE pentru a merge la grupul PSD în Parlament.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Azi discutăm dacă plecăm sau nu din Grupul ALDE. Suntem cinci deputaţi care putem să plecăm”, a declarat Alexandru Băişanu, deputat ales pe listele ALDE. 

Băişanu a precizat că nu părăseşte partidul condus de Călin Popescu-Tăriceanu, ci doar grupul parlamentar. Alesul disident din ALDE, care vineri a fost exclus de conducerea formaţiunii, a precizat că el şi alţi patru deputaţi ar putea singuri să-şi facă grup parlamentar,cu toate că Regulamentul Camerei Deputaţilor îl contrazice. 

Tăriceanu a anunţat vineri că din partid au fost excluşi Teodor Meleşcanu, Ion Cupă, Alexandru Băişanu şi Graţiela Gavrilescu. Meleşcanu a punctat faptul că el şi colegii săi vor contesta excluderea lor din ALDE.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: